Gastenboek Fotografie Rob Winkels

Bekijk gastenboek | Teken gastenboek

Er zijn 329 bericht(en) op 33 pagina(s).
1 2 3 4 5 6  |  Next >  |  Last >>

Bericht van Bericht
Naam: Peter van den Bogaard
Woonplaats: Didam
Email: petervdbogaard@concepts.nl
Op 11 november basiscursus gevolgd. Perfect georganiseerde dag. Veel geleerd. Prettige sfeer en erg toegankelijk. Een intensieve, maar bijzonder leerzame dag, Rob is een vakman en draagt zijn enthousiasme en kennis graag over. Een zeer geslaagde dag en een vervolg meer dan waard.
Toegevoegd: 12-11-2017 Verwijder dit bericht  Beantwoorden  Bekijk IP address  
Bericht van Bericht
Naam: Hans Beumer
Woonplaats: Renkum
Een zeer aangename en leerzame dag samen met Rob en andere cursisten doorgebracht in het openlucht museum te Arnhem.
Veel aspecten van de fotografie zijn behandeld: licht, camera en vooral nadenken over wat; je wil gaan doen, doet en gedaan hebt.
Zeer aan te bevelen!!
Toegevoegd: 23-07-2017 Verwijder dit bericht  Beantwoorden  Bekijk IP address  
Bericht van Bericht
Naam: R.Schutten
Woonplaats: Nijverdal
Een leerzame dag gehad bij de basiscursus fotografie op een prachtige locatie. Echt een aanrader voor iedereen die iets meer met fotografie wil doen. Ik kom hier zeker terug voor de gevorderde cursus. Maar nu eerst veel uitproberen door veel te gaan fotograferen!
Toegevoegd: 01-07-2017 Verwijder dit bericht  Beantwoorden  Bekijk IP address  
Bericht van Bericht
Naam: Ria
Woonplaats: Amersfoort
Ik heb de basiscursus gedaan om meer uit mijn camera te kunnen halen in plaats van alles op de automatische stand. De dag was enorm leerzaam. Veel uitleg gehad en een goed naslagwerk gekregen om hier zelf verder mee aan de slag te kunnen gaan. Erg genoten van deze informatieve en gezellige dag!
Toegevoegd: 14-06-2017 Verwijder dit bericht  Beantwoorden  Bekijk IP address  
Bericht van Bericht
Naam: Alie Rodenhuis
Woonplaats: Joure
Email: alie.rodenhuis@hotmail.com
Onlangs mochten wij als kerstcadeau een workshop volgen, eerst wat zoekende naar verschillende opties. Na verloop van tijd stond de basisfotografie cursus van Rob Winkels erop daar waren we toen snel uit dat sprak ons aan.
Opgegeven en 20 mei was het zover . Wat hebben we veel info gekregen en wat een enthousiasme heeft Rob, hij heeft mij mijn eigen camera beter keren kennen. Na veel theorie ook echt met opdrachtjes aan de slag en daarna de resultaten bespreken. Wat hebben we een superleuke dag gehad. Absoluut aan te raden!
Toegevoegd: 12-06-2017 Verwijder dit bericht  Beantwoorden  Bekijk IP address  
Bericht van Bericht
Naam: Niki
Woonplaats: Apeldoorn
Afgelopen maand een basiscursus gevolgd bij Rob. Leuke cursus, duidelijk stof, goede opbouw en naslagwerk wat je mee kan nemen. Eerst theorie, daarna praktijk en daarna nog een feedback sessie waardoor je duidelijk krijgt of je het goed hebt begrepen en waar je nog op moet letten bij het oefenen. Rob is een geweldig aanstekelijke enthousiasteling, dus je hebt een gegarandeerde leuke dag!
Toegevoegd: 24-04-2017 Verwijder dit bericht  Beantwoorden  Bekijk IP address  
Bericht van Bericht
Naam: Sonja
Woonplaats: Steenderen
Gisteren een geweldige dag gehad bij Rob (basiscursus). Waar ik altijd foto's maakte zonder erover na te denken heb ik gisteren geleerd hoe je, door gebruik te maken van alle mogelijkheden die de camera biedt, al van tevoren bedenkt hoe het resultaat moet zijn. In de ochtend leek het in mijn hoofd een ondoordringbaar oerwoud van alle informatie. Echter in de middag viel, mede door de praktijkoefeningen, in ene alles op zijn plek. Enorm bedankt Rob!!
Toegevoegd: 23-04-2017 Verwijder dit bericht  Beantwoorden  Bekijk IP address  
Bericht van Bericht
Naam: Claudia
Woonplaats: Neede
Email: metsel1980@gmail.com
Gisteren de basiscursus fotografie gevolgd en dat was een erg leuke en leerzame cursus. Allerlei technieken geleerd om nog mooiere foto's te maken. Ik heb mijn camera beter leren kennen :-)
Ik raad de cursus iedereen aan die mooiere en creatievere foto's wil maken.
Erg bedankt voor de leuke dag, Rob!
Toegevoegd: 23-04-2017 Verwijder dit bericht  Beantwoorden  Bekijk IP address  
Bericht van Bericht
Naam: Petra
Woonplaats: Borne
Vandaag basiscursus gehad, was top! Erg veel geleerd over al die knoppen die je nooit gebruikt... Op een duidelijke en enthousiaste manier werd de stof gebracht. En een mooi naslagwerk om alles thuis nog een rustig te bekijken!
Rob bedankt!
Toegevoegd: 22-04-2017 Verwijder dit bericht  Beantwoorden  Bekijk IP address  
Bericht van Bericht
Naam: Gertina Daalwijk
Nu 3 weken terug de beginnerscursus gevolgd. Het was een leerzame dag met theorie en praktijk. Ik heb veel opgestoken en ben nu alles aan het uitproberen in de praktijk. Volgens mijn kinderen maak ik betere foto's dan voor de cursus, dus Rob, goed gedaan!Jouw enthousiasme tijdens de cursus heeft daar ook bij geholpen!
Toegevoegd: 09-04-2017 Verwijder dit bericht  Beantwoorden  Bekijk IP address  

1 2 3 4 5 6  |  Next >  |  Last >>

Powered by PHP guestbook 1.5 from PHPJunkyard - Free PHP scripts